SMGULD

Det var ett tag sedan jag fick njuta av ett lag jag hejar på, ta smguld.. Men bara för nån minut sedan skedde det.. TACK IFK GÖTEBORG!!! Så otroligt glad över at t ni tog guldet i år.. Vem hade trott det, inte jag i allafall...
Nu blir det en guld öl!!!

SMGULD SMGULD SMGUUULD!!!!

Sicket mörker

Nu har jag avslutat natt nummer två, eller ja 50 minuter kvar men sen så. Är väldans trött. Kom hem 8.30 igår efter natt passet, la mig sisådär 9.30. Två timmar senare väcks jag av borrande o hammrande från mina grannar. Tack för den televerket. Så jag steg upp, what to do..
16.00 var det möte på kansliet på MIF. Träffade nya VD:n. Han gav ett gott intryck. Visserligen handlade mötet mest om sista tidens skriverier, men det tänker jag inte nämna här. Trött var jag i allafall. Kom hem runt 18, tänkte "Nu jäklar kan jag sova en timme innan nästa arbetspass"..HAHAHAHA va fel jag hade. Grannarna ansåg sig inte färdiga med sitt renoverande. Så ingen sömn där inte. Nu ska jag snart hem o besöka min säng, men har på känn att jag inte får sova särskilt länge idag heller. iofs har jag inte tid att sova idag har massa att göra, ärenden åt Leila tex.
Så just nu, om jag räknat rätt har jag sovit två timmar under de senaste 44 timmarna.... Tur jag har min lediga dag om 50 min då.. Imorrn e en ny dag och därmed jobb=)
Träning ikväll, kul eller nja kanske inte. Just nu känns min soffa lite lockande men måste träna. malmös match visas på tv ikväll, fär laga nåt gott o se på den. Kommer säkert vara en del på lorens, men risken att jag somnar e överhängande, så ser den himma alone...

Kom nu dag personal jag vill ju hem=(

Vet ni, idag e de 2 månader till julafton.. Tiden springer iväg. Jag har handlat 6 julklappar redan, eller ja redan, brukar ha hunnit med fler, men det har helt enkelt inte hunnits med...

Nä nu skiter jag i det här!!
See U!!

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Den där på youtube e de roligaste jag sett på länge... Se den!!

Söndag idag... E de bara jag elelr går veckorna för fort?? Nu väntar ny arbetsvecka, en sexdagars dessutom. men nu har jag fått vara ledig tre dagar och det har varit guld värt. (sen kunde de varit några dagar till, aldrig e jag nöjd=)

Vad har jag gjort. I fredags var jag o klippte mig (intressant) sen kom jag hem, tvättade, städade och möblerade om minsann. Skulle till Eslöv egentligen men hann helt eneklt inte. Höll på här hemma i 8 timmar. SEn ringde de på dörren. Anas dotter hade sparkat ut henne, så hon kom hit och tillsammans me Jördis åt vi paj och drack vin.. Mysigt!!!

Lördag.. Drog hem till Eslöv och busade me barnen. ja, så gott det gick. Lille Mats ville faster skulle snurra honom, men efter ett halvt varv fick faster snällt sätta sig ner.. Billig fylla, så blir det me lågt blodtryck..( ny koll imorrn) Resten av kvällen spenderades först hos bror Jocke, med öl och shoots, sen hos syster med middag och efterrätt.. Man kan ju inte ha det bättre=)

Söndagen kom sen.. Hockey innebar det, En tradig match fick man se med as lite folk. Malmö tog sina tre poäng, paulsson gjorde hattrick but that´s it.. På tisdag möter de Björklöven i min gamla hemma arena Skycom. Tyvärr tror jag att vi förlorar mot Löven.. Det de visade idag gav inga stora förhoppningar om annat. Trist för tex Magnus B att bevittna det i såfall. Jag vet ju hur man längtar efter att få se sitt lag spela, när man bor långt bort... men malmö kanske surprisar mig, vem vet.. (lite avis på spelarna som får åka till umeå, jag vill osså dit, jag saknar ju mitt Ume=(
Ny halsduk kom ut idag från RS.. Riktigt snygg faktiskt.. Klart jag köpte en=)

Nu e klockan 22.05 och jag funderar på att dra mig i säng, inte för att jag förstår varför, jag lär ju ligga vaken några timmar till, men ser ingen vits med att ligga o glo på tv heller. Är ju ingen tv människa direkt. Jördis e inte hemma, troligen hos sin pojkvän.. Hon lär nog inte komma hem iheller..

Och Leila har nog åkt till Algeriet nu.. Skriver nog för ärligt så har jag ingen aning om var hon e.. Jördis sa att hon trodde det var idag Leila skulle dra.. Vad vet jag.. Jag märker väl..

Kram på er!!

9 veckor

Ja ungefär så länge sen e de sen jag hade tid över för mig själv. För 9 veckor sedan var det frid och fröjd.. Men så började ett oorganiserat kaotiskt liv träda in. Under de senaste 8 veckorna har jag levt på sjukhuset. Min lediga tid existerar knappt. Jag insåg i veckan att jag nästan inte gjort nåt kul på nio veckor.. Inte varit ute, knappt varit social... Bara jobbat och jobbat. Slitsamt kan jag ju säga att det varit och är. Jag har egentlig massa saker jag MÅSTE göra, till RS tex.. Men när???? Jag har en tvättkorg stående, en lägenhet utan dess like men jag orkar inte.. Jag trodde aldrig jag skulle se mig själv skriva att jag jobbat alldeles för mkt den senaste tiden.. Ja egentligen i två år... Men den senaste tiden har satt sina spår.... jag e slut, kaputt...
Har haft konstant huvudvärk ett bra tag
nu, känt mig hängig och sjuk fast jag inte e det... Efter diverse prover på jobbet e egentligen de enda felet på mig mitt blodtryck.. Alldeles för lågt, inte konstigt jag känt mig svimfärdig x antal gånger i veckan. Vad det beror på.. Tja jobbet skulle jag tro.. Från en fungerande avd med kanon stämning till en gnällavd med massa sjukskrivningar, med stress och press som följd..Allt på 8 veckor. Fem undersköterskor borta lämnar 5 kvar att göra alla pass. Vad e de man säger, en generation i taget.?
Nu till slut skedde det saker och ropen på hjälp uppmärksammades... Detta resulterade i att vi stänger vår avd. Och vips blev jag ledig tre dagar.. (för att arbeta igen dagarna nästa vecka så klart) Men vad ska jag göra av denna tiden.. Jag har lovat mina arbetskamrater, som e trött på att se mig på jobbet ständigt, att ta det lungt, inte svara i telefon om jobbet ringer, inte jobba extra i Eslöv och att sova ut ordentligt..
Jag kan verkligen sympatiser med de som bränner ut sig, för den matthet och trötthet jag känner just nu e inte kul.. Livet e inte kul just nu. Fråga mig på söndag hur jag känner då efter tre dagars ledighet.. Förmodligen lite bättre..
Dessutom vill min inneboende flytta redan i början på dec. Så nu måste jag ha en ny inneboende. Suck säger jag bara...

RSS 2.0