Den är här!

Hockeysäsongen alltså. Så otroligt skönt att få kliva in en kall ishall och se första isträningen. NU kör det igång, tjohoooo. Om två veckor är det dags för min första match sen rullar det på. Har redan vingats byta tre dagar eller ja ett pass är en natt. Allt för att parera med hockeyn. KOmmer missa en del i vinter ändå men men.

Semestern är över. En intensiv sådan,mycket att hinna med på två veckor. Höjdpunkten var så klart Hultsfred och Metallica. De är så grymma!

Har köpt en ny soffa, eller ny o ny. Så nu har jag två soffor i min etta. Tack och lov ska syster ta den andra så snart är ordning återställd.

Jag började jobba i måndags, har kört två nattpass och det känns som man aldrig varit borta. Har två nätter kvar denna veckan, sen nästa vecka är en saftig en, tre nätter en kväll och ett dagpass. Men sen e de slut på nätter i augusti, bara dag och nån enstaka kväll blir det. Hujeda mig att stiga upp 05 igen. Men allt går!

Ett snabbinlägg idag!

Roadtrip

Ja, i onsdags gick jag på mitt nattpass. Slutade 07 och befann mig hos mor kl 08. Magnus var redan där, packade in oss i bilen och drog iväg. Och jag som varit uppe asmånga timmar, trodde i min iver jag skulle kunna somna men icke. Men till slut blev det 2 timmars sömn. Resan upp tog sin lilla tid och efter stopp här och var, bland annat  i Övik för att hämta släp, kom vi slutligen till Umeå vid midnatt. Lämnade av mor hos min tvilling, lämnade släpet och sen till Holmsund. Väl där blev det inte tidigt i säng. Nädå.. Prat och koll på lite hockey innan de blev dags men då var jag trött.

LÖrdagen latades bort fram till 15. Tja innan dess hann ju Annikas katt kissa i min väska förstås. Tur att jag hade mkt kläder, så att en del gick att rädda. Sen drog vi till Umeå, jag handlade lite presenter och vin. Sen vidare för min del hem till Maud på Ersboda, där kvällens festligheter drog igång. Några fd arbetskamrater kom dit och vi skrattade och pratade minnen hela kvällen. Kändes inte som snart 4 år sedan jag skiljdes från dem inte. En väldans trevlig kväll. Tyvärr kan jag inte dra upp några kort, då mitt minneskort sitter i Mauds dator.

Söndagen ( ok Maria, LÖRDAGEN!!!) började hos Maud med god frukost. Sen drog vi på liten shopping runda. Gud vad jag saknat den tösen. Ja faktiskt alla, måste jag säga. Magnus hämtade mig sen kl 12 och vi drog mot Holmsund för att lasta. Och det var svettigt värre. Hos maud kl 11 visade tempen på 31 grader i skuggan. Nu skulle de bäras grejer från vinden och två våningar ner utan hiss. Jag var lite lätt mör efter allt var lastat. In till magnus, tvättade kläderna som fått kattpiss på sig och legat i blöt och sen la jag mig på soffan. Mia, min vän i Obbola, messade att de snart var hemma. Jag skulle dit på kvällen. Men först en powernap. Det behövdes.
Vid 17 var jag hos Mia och hennes familj, de bjöd på mat och sprit. Alldeles för mkt sprit. Klockan tickar fort när man har roligt och de hade jag. Kom inte hem till Magnus förrän kl halv fem och somnade lagom efter 05. En timmes senare var det dags att stiga upp och jag var icke helt vaken o nykter.
Vi drog till släpet för att lasta det sista varpå jag lyckas med bravur slå en kullerbytta ur släpet, något vi garvade åt länge.

Dags att hämta mor men först tanka. Och gissa vad. Det var Wheels i Ume på lördagen o all bensin var slut.. Så de blev ingen tankning. VI hämtade mor istället o begav oss hemåt. Tilläggas ska att vi körde med släp. Drygt, jaa. Kom till Eslöv vid 02, stanna uppe en timme sen i säng. Vaknade halv tio, skit trött. Så  jag ringde jobbet o fick korta av mitt pass.

Så var en helg i Umeå kortfattat. En sak är säkert det får INTE gå två år tills nästa gång och det får INTE bara bli två dagar. Även om två dagar är bättre än ingenting! Saknar mina vänner så otroligt mycket, men när man väl kommer dit är det som man aldrig varit borta! Men borta bra men hemma är ändock bäst. Och jag ångrar inte min flytt himm!

RSS 2.0