Jag är på gång

Nacken känns bättre och bättre för varje dag. Och trots ( väldigt typiskt mig) läkarens inrådan, har jag börjat träna igen. Mitt mål är 6 pass i veckan, precis som den gamla goda tiden men dit är det en väg kvar. Men dock är jag uppe i 3-4 pass och med tanke på att jag fortfarande är i uppbyggnadsfasen, tycker jag det är med beröm godkänt.

Jag spanar även in en ny cykel. Men där lyder jag herr doktor och tänker inte börja cykla förrän i juni. För det ska ju erkännas att varje gång armarna ansträngs ( indoor walking/bodypump) så känns det stelt i just nacken. Men det är ju barmark nu så lite inlines kanske kan hinnas med snart, vem vet kanske redan i helgen.

Sen är det ju mat med. För om man inte äter nyttigt blir det ju inget av det hela. Men där e jag mer slarvig faktiskt. Man kan ju inte förändras över en natt och tänk vad jag redan gått igenom i år: ett diskbråck, slutat snusa och börja träna... Sluta snusa firar förresten 3 månader snart! =)


 

JAG ÄR FAN I MIG PÅ GÅNG!


Crazy

Jag försöker alltid hitta ngt positivt i allt som sker för mig. Men nä, allergi e fan inte ngt positivt med!
JAG HATAR DET!!!!

I confess!!

Jag ska nu erkänna två saker. Den första är att jag suger på detta med att blogga. Är jag för lat eller glömmer jag bara bort?
Det andra är att jag erkänner att jag är helt såld på en viss internetsida vid namn Tradera.
Den senaste månaden har jag på den sajten handlat sjukt mkt grejer. För att visa er ngr grejer:
      

Marimekko ljusstakar Esprit byxa    en väska  och en till och smycken från Tiffanys.

Lägg därtill lite fler saker. Jag har drabbats av köpdjävulen helt enkelt. Men nu, är det slut för denna månad.


Det närmar sig helg med stormsteg och jag har hela fredagen och delar av söndagen bokad. Ev är lördagen inbokad med, beror väl lite på hur det går i ishockeyn, annars ska jag mest sitta hemma på kvällen. (ska upp megasuper tidigt på söndag) Men det stör mig inte ett dugg faktiskt!

Sen vill jag klappa mig själv på axeln. För nu är tanten bra igång med sin träning ( för femtielfte gången) men det känns bra nu. Jag har hittat en träningspartner som är minst lika motiverad, om inte mer. Jag vet att de redan nu e kört för sommarens bikini men jag siktar på att vara i hyfsad form till augusti. Jag ska klara det denna gång. Och inte åka på diskbråck o skit.  Igår, eller var det i förrgår... Jag minns inte dagarna flyter ihop när man arbetar natt.. Men i allafall då körde jag ett litet nätt armpass på gymet a´ en timme. Och tänka sig, ingen smärta i nacken what so ever!! Lite stel idag men inget annat. Dock e jag tillräckligt smart för att veta att jag inte bör köra armar o nacke för fullt förrän i juni men det känns bra!!



Faan, jag har inte tid att blogga nu. Vi ska ha stor fest nästa fredag med jobb och jag ska fixa underhållningen. Går så där och har bara en ledig dag fram tills dess. PANIIIK!
Ska klura lite nu kanske.

Tjingeling!

RSS 2.0