År och dar sen....

......... jag skrev här. Men nu kommer ett inlägg i allafall. Har ju lovat lite fler bilder fr Thailand men de har inte dykt upp och kmmer inte göra det nu heller. Jag väntar med spänning på fler kort nämligen men närde kommer vete gudarna!!!
Kl är 03.07 och var jag är kan ni kanske lista ut??

Hockeyn har nu dragit igång och med den en massa göra. Har ju som bekant gått med i redaktionen för Svenska fans och försöker så gott det går att göra det jag ska där sen ska jag hinna med Redhawk support grejer osså... Risk för överansträngning alltså men med rätt planering ska de banne mig gå.
Igår var första bortaresan, så min lediga dag (den enda) gick till att dra till Borås och se Malmö vinna med 1-6 och därmed gå upp i serieledning med fler gjorda mål... Om matchen finns mkt att önska avgrabbarna. Ingen strålande hockey direkt men en vinst är dock alltid en vinst. Nu är det uppehåll en vecka vilket passar fint då jag har bara natt och kvällsjobb med undantag söndag då jag jobbar dag. Då möter Malmö min gamla hemstads lag, Björklöven.
(ta er dit om ni kan, de e ju billigt, 50 kr stå eller endast 100 för sitt) Reklam reklam reklam.....

Annars pinnar livet vidare, igår var det dessutom 6 månader jag och Gunnar blev tillsammans. Tiden den går och går.. Usch....
Direkt efter jobb imorrn ska jag till Eslöv, sova sen till Martina och ta bort mina älskade naglar=( Får spendera mina pengar på massage istället. Vem som ska massera, Martina förståss!!!

Nu ska jag värma mig med en kopp choklad, det e en aningen kallt här...

Pöss!!!

RSS 2.0