I feel good

Sitter som oftast när jag bloggar nuförtiden och vaktar 24an. En behaglig natt, får jag säga att de varit och en stor skillnad sen föregående nätter, trots att avd är fullspäckad av patienter.
Om en och en halvtimme slutar jag och är sedan fri till söndag.
I eftermiddag, när jag väl vaknat till liv, ska de iväg och fixas lite grejer. Ska på fest på lördag, utklädnad ett måste. Får se om de kanske dyker upp bilder här sen.

På fredag åker jag med RS till Örebro för att se ishockey. Fia ska med och de är hennes första riktiga bortaresa, dvs arrangerad sådan. Det ska bli skitkul att komma iväg på en liten minitripp. Sen som sagt fest på lördag. Härlig helg med andra ord!

What else...
Tja, det låter som jag har ett tråkigt liv för det händer inte så mkt just nu. Kärlekslivet är obefintligt, arbetslivet högst verkligt. Men jag klagar inte. Och ja, min träning är igång igen. För vad, 111e gången eller något? Men nu går det bra och jag försöker att inte sätta press på mig själv. Jag har givetvis mål men jag väljer att behålla dem för mig själv. Ja, ett mål kan jag ju berätta men de är rätt självklart. Jag ska och måste gå ner i vikt. Än så länge går de bra och jag har tappat några kilon. Eller som min mor sa " Din röv är mindre".
Jag har ca 7-8 kg kvar och de ska jag väl kunna nå. Jag mår i alla fall bättre än jag gjort på länge( Ta i trä ) , även om min trötthet fortfarande är kvar. (hmm undra varför..) John Blund tycks ha övergett mig helt nu. Men på något sätt orkar jag med saker och ting ändå!

Nu måste jag visst jobba =)

Bra start på veckan

Har jag blivit tokig? Klockan är 07 och jag är redan uppe, trots att jag ska jobba natt.. Men jag har bestämt mig att satsa på min träning, så jag bokade in en tvätt tid för att tvinga mig upp idag. Så nu är tvättmaskinerna laddade, jag ska dra och köpa frukostbulle. Sen blir det till att träna en timme minst. Jag bara hoppas på att det inte kommer något bakslag denna gång. Det har ju alltid slutat med att jag blir jsuk när jag väl kommit igång.

Ikväll är det hockey och direkt efter ska jag alltså jobba natt. Har tre nätter nu sen ledig fram till söndag, alltså två helt lediga dagar. Så vad gör jag då? Jo jag drar till Örebro på fredag och sen fest på lördag..

Igår kom Tunnan hem från Thailand med min nya digitalkamera. Barnen fick låna den ett tag och här kommer ett resultat från det:

Tagen av Mats

tagen av Kim

Mästerfotografer =)

Mot guldet

Ahh hur kan jag glömma detta?
IFK vann ju idag mot MFF. Nu skiljer bara ett poäng mellan oss och AIK. Tre matcher kvar. Spännande!!
MOT GULDET!!

Rubrik saknas

Nu är ännu en helg över. Men en mycket trevlig sådan. I fredags var det hockey ( vad annars). Malmö vann med 7-3. Vi var ett gäng tjejer som redan bestämt oss för att gå ut efteråt. Så vi drog till TGI där vi mötte upp en del andra. Givetvis blev det en strawberry daquiri och så några öl. Kvällen blev rätt sen, utan att gå in på detaljer...
Kom hem runt 4 tiden, i säng runt 06.

Lördagen var sen länge vikt åt Carro. Vi började hos mig med massage, sen middag och avslutade med bio. Vi såg Min stora feta grekiska semester. En ok film. Väl hemma slängde jag benen på soffan. Halv 3 fick jag mess och halv fem dök Jimmy upp. Han hade varit i Turkiet och passade på att sova på nyöppnade hotell Sperlingsgatan. De som känner Jimmy vet att när han väl börjar prata, får man inte tyst på honom. Så ingen sömn före 07.

Söndagen började med frukost, nybakta scones. Jimmy drog hem och jag hade banne mig lovat att inte göra ett skit den dagen. Städade lite och försökte sysslesätta mig men det här med att bara vara hemma är inte min grej. Inte ensam i alla fall. Ägnade en del av kvällen med att hjälpa Alexandra. Hon har nämligen fått en intervju nu till veckan, om ett jobb. Så körde en fejkintervju helt enkelt. Jag försökte dessutom lägga mig någorlunda i tid men nä. Det är så jäkla svårt ibland. Klockan hann bli efter 4 innan jag dundrade i säng.

Och nu är det tisdag morgon. Jag sitter på min vanliga plats, jobbet alltså. Här har det varit i stort sett full rulle tills nu. Och nu är det bara 3 och en halvtimme kvar! Men trevligt sällskap har jag! Sen väntar gymet innan min säng får besök.
Och nästkommande 24 timmar ser likadan ut. Jobb gym sova..

Tankeverksamhet i full rörelse

Ligger på soffan och lyssnar på musik. En avslappnande dag hittills. Jag kom i ärlighetens namn i säng väldigt försent, men ibland vill inte hjärnan samarbeta med kroppen. Sen blev jag väckt gånger två men nu är jag vaken och redo för dagen,eller ja kvällen blir det. Nattjobb väntar.

Vad sker annars? Jag har haft en mycket intressant sista vecka. Min hjärna har varit ockuperad av tankar, fast bra sådana men tyvärr har kroppen fått lida. Jag har slagit världsrekord i klumpighet. Min stackars kropp har blåmärken här och var,väldigt fint. Tur det inte är kjolsäsong nu. Men jag får snart börja "blockera" en del tankar, som ändå inte kommer leda någonstans, inte som det är nu i alla fall. Men det får ta den tid det tar.

Herregud, vad kallt de börjar bli. Vintern verkar vilja hoppa över hösten i år. Så snart är det dags att införskaffa årets vinterjacka. Jag är lite avis på Fia och Lena som redan hitta varsin snygg jacka, jag vet för jag var smakråd;) Jag får ut och spana snart men först kanske man ska gå igenom de man har och rensa ut lite. Så både gaderob och tankar ska rensas bort. Tufft jobb och jag vet inte vilket som är svårast =)

Hockey på fredag. Igår mötte vi Leksand, förlust med 3-1. Jag tog lite "experthjälp" att tippa resultat i tävlingen jag är med i och det slutade bra. Rätt resultat fick jag in men inte målskytt..

Dags att sätta fart på benen.

"En liten tröst när man känner sig trött i hjärnan är att det bör vara ett bevis för att man har en " (Carl Hammarén)

Hösten är kommen

Sommaren försvann fort i år. Åtminstone känns det så. Helt plötsligt är det mörkt ute på morgonen,kalla vindar blåser och regnet kommer mer och mer. Men hösten är ne mysig tid. Nu åker alla ljus fram och tänds. Finns de något mer avslappnat än ett nedsläckt rum med massa ljus som lyser upp, man hör hur vinden skakar om trädkronorna och regnet smattrar mot fönstret? Så länge man får vara inomhus så är det mysigt. Att behöva bege sig ut i det, mindre mysigt. Men det finns ju som bekant inga dåliga väder...

Livet ter sig precis som vanligt. Har avnjutit en andra ledig dag och har en kvar. Känns skönt men ovanligt att vara ledig. Jag har inte heller gjort speciellt mycket vettigt. Bra jobbat av mig där! Gårdagen spenderades mest i köket. Lagade enkel men god middag åt Fia och mig, hann med att ge henne massage sen bakades det utav bara den. Fan vad jag älskar att baka. Och gott blir det. Borde verkligen göra det oftare.
Dagen idag bjöd på ishockey, eller ja, vad man nu vill kalla det. Det var spelare på isen,tre domare, publik och allt men hockey???

Lördag imorrn. Ska dra ner på Entre´och kolla efter kuddar till min soffa,så den blir ännu mysigare att ligga och slappa i. Hade egentligen inga planer alls under lördagen men nu e den full. Hem till Lena,äta middag och sen se fotboll. Hon hejar på Danmark,jag på Sverige. Men en del av mig hoppas på Danmark....

Söndag kommer efter lördag. Dags att ta sig upp megatidigt för att jobba. Men jag tror avslutningen på dagen blir bättre. Iofs allt är väl bättre än jobb, eller??



RSS 2.0