Grillat är godast

Måndag morgon. Ungefär den tid på dygnet då Svenssonarna stiger upp för att traska till arbete. Själv har jag snart spenderat 17 av 24 timmar på jobbet. Och nu vill jag hem. Tänk om jag bara kunde knäppa med fingrarna så landade jag i min egen säng. Nä, först ska de åkas buss gånger två innan jag är hemma.
Dagen skall spenderas sovande, men runt 16-17 har jag middagsgäst, så de är väl bäst att stiga upp i tid. Jag ska "mörda" lite idag, dvs jag ska bjuda på kött. Gott ska de bli.(hoppas jag)

Helgen har spenderats på jobb, men lyckades smita lite tidigare i lördags kväll, så då blev det grillning. Grillat är så enormt gott. Mums. Väl hemma vid halv ett, tänkte jag sova. Det tyckte inte en granne i det andra huset. Nä, då. Prata i telefon till halv tre med en stämma högre än en operasångerska. Om samtalet var intressant vet jag inte, det pågick på arabiska... Jaja en och en halv timme fick jag träffa herr Blund.

Imorrn är det tisdag. Vad är det då???? jo HOCKEY!!!!! Malmö mot Färjestad, ljuvliga tid.

Ikväll ska de påbörjas ett nytt projekt. 100 armhävningar och 200 situps programmet.. Finns på www.funbeat.se för den som är intresserad.

Abrakadabra... Nä, jag är kvar här än =(

ZZZZömniga kramar!

Ursäkta?!

"Polisen har bra signalement på rånarna. Båda ska ha varit svartklädda, 175 cm långa och en av rånarna bröt på svenska." Saxat ur VK 1/8 2009
Jag bara undrar vilket språk vi talar i Sverige nu förtiden. Bröt på tyska, engelska etc, har man hört men bröt på svenska?! Är det bara jag som reagerar på det? Gör inte alla svenskar det i såfall?


RSS 2.0