Sömnbrist

Jag lider av akut sömnbrist. Det går att räkna på en hand hur mkt jag sovit sen i onsdags morse. Och de e ju verkligen inte bra. Imorrn e första dagen jag inte sätter min fot på jobb sen i söndags. Då ska jag verkligen försöka sova ut...
Dessutom vaknade jag imorse av smärta i min vänstra axel och nacke. Ungefär som nackspärr fast ändå inte. Trodde i min envishet detta skulle passera bara jag kom igång men nä den smärtan vill inte ge med sig. Att titta hastigt åt vänster är det inte tal om. Mina kära kollegier har gett mig värme och masserat. Och trots att det hela gjorde ont var det samtidigt skönt...

Ikväll träder en vän in i 30 års klubben. Välkommen säger jag=) Han fyller inte förrän till midnatt men det hela ska firas med dunder och brak i afton. Så direkt efter jobbet ska jag försöka piffa till en sliten Madde och bege mig mot festen. Ska bli nice med lite avkoppling i goda vänners lag.

Imorrn ska jag titta på en lägenhet i Malmö=)

Förrsten, vår hemtelefon fungerar mystiskt nog inte, så vi finns bara att nå på respektive mobiltelefoner!!!

Återigen stulen


Hånglat i mer än tre minuter?
mmmmm

Sovit i en annans säng?
Det har hänt

Hånglat på en bio?
Ja men de var ett tag sedan

Hånglat i skogen?
Bara hånglat haha
Sovit naken?
Ja.

Kört över hastighetsgränsen?
Ja 90 90 blir 180 i mitten

Målat om ditt rum?
Nja men min lägenhet i Ume tapetserade o målade jag om

Dansat framför en spegel?
Ja.

Fått hicka?
Allt för ofta

Dumpat någon?
Ja

Hoppat in i en bil med folk du just träffat?
Kanske inte hoppat....

Varit i slagsmål?
Det har väl hänt tyvärr

Smugit ut ur ditt hus?
jadå..

Haft känslor för någon som inte känt detsamma?
Tror inte det

Blivit arresterad?
hmmm.. inte inplockad...

Hånglat med en främling?
Haha ja det har väl osså hänt

Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar?
När jag bodde hemma visste nog aldrig min mor var jag va.. det var liksom innan mobilen kom

Varit förälskad i en granne?
Shit. Jag har ju haft ett antal grannar i mitt liv, både här o där och nog var jag lite förtjust i Micke i Södertälje

Struntat i skolan för att göra något roligare?
Ja men inte så ofta, skötsam flicka=)

Sovit i en säng med någon av samma kön?
absolut

Sett någon död?
miljontals gånger

Varit utomlands?
japp

Kysst en bild?
japp

Sovit till tre?
senast idag efter ett nattpass


Hektiskt natt

Halva natten har gått och utan tvekan den mest intensiva jag har haft... Och än är det inte slut. 4 och en halv timme kvar och mycket kan hända än. Min bok jag hade med mig förblir nog med all säkerhet oläst en natt som denna.
Jag längtar verkligen hem till min säng just nu.. Lite av ett dårhus här....

Tur jag bara har en natt, även om kvällarna och dagarna kommer vara stressiga de med här, så är vi iallafall mer folk än tre stycken på 19 patienter....

Måste gå....

ska man vara duktig...

Försöker man vara lite duktig o beger sig till gymet, vad möts man av där??? Jo, inte får man träna för det jäv... träningskortet har gått ut!!!! Kan ju köpa nytt men de tar inte kort där och man binder sig på minst 12 månader, får fundera några dagar om det är värt det...

Som Madde skrev åt Miffo några pellets idag.=) Han är en sååååånnnn duktig kille!!!

Har föresten varit ledig idag, mycke mycke skönt!! Spenderade några timmar på biblioteket, man får passa på o plugga när man e ledig en hel dag. Gick rätt ok idag, har haft svårt att koncentrera mig sen jag kom ner till Malmö hoppas att det har börjat släppa...

Jobb imorrn har bara tre arbetsdagar denna veckan (än så länge). Kan behövas då jag förra veckan fick ihop 76h. Men alla veckor ser knappast ut så........

Fick höra ett livsöde berättas idag, tänk så olika våra liv är och av så olika saker de blivit påverkade av.  Rätt otroligt om man tänker efter, och vad avgör vilka människor man delar livet med?? saker man kan fundera vidare på...


Han äter

Idag,äntligen åt lille Miffo. Så nu börjar han skata men säkert bli precis som förut. Han skall dock bara släppa taget om balkongen också=)

Måndag idag och snart dags för mig att arbeta natt. Kan bli ytterst intressant då strejken bröt ut idag. Igår var en sån dag då vi hade 4 överbeläggningar så jag undrar hur de ser ut inatt, då alla Helsingborg/Ystad patienter med omnejd måste söka sig till oss istället. Det talades om flytt för ca 100 patienter i helgen som var, sen att de i snitt dyker upp 50-70 patienter bara i HBG under en dag( som alltså nu ska till lund).. Kan bli livat i holken.... eller så vågar ingen sig till sjukvården nu så vi får en extremt lugn natt men nja de vågar man ju inte hoppas på. Har dock bara en natt ,sen går jag av 07 och börjarj obba 24 timmar senare.. Ingen ledighet här inte. Den har jag på söndag först.. Och då en hel dag.. Lyxigt. Har min nästa två dagars ledighet om två veckor.. Längtar redan efter den.... Sliter att bara ha en dag ledigt i taget. 

Time to run... Bussen väntar ju tyvärr inte på en....

Kram alla!!!

Lagen om all j_vlig.......

Ja som sagt händer nåt, måste naturligtvis olycka på olycka förfölja en hela dagen!! Allt har gått fel på jobbet vilket naturligtvis ledde till två timmars övertid..tjoo vad kul eller inte.!!!

Jaja slut med jobb för idag och nu är nästa uppgift att få lill miffosen att äta....Har kokat fiskbullar till han, det passade inte. Likaså hans egen pellets. Räkor var inte heller något som lockade och inte tonfisk.
Fantasin börjar tryta. Vad ska jag ge han för gott??
Veterinären tyckte jag skulle fresta honom med hans favorit mat men det har jag gjort och hur frestar man en sköldpadda?? Det går dessutom inte tvinga han att äta. De är ju så finurligt gjorde att de drar in huvudet när det inte längre passar.


Spåtanter o Jag...:=)

191181-27

Vad spåtanten gjorde för nytta i sökandet efter miffo är en bra fråga?? Vi pratade med två stycken en var helt ute och cyklade medans den andra faktiskt hade rätt!!!! Hon tom beskrev vart i trädgården han var...Kanske inte så illa me medium iaf..=)

Här är beviset

191181-95

Skitig Miffo på vår balkong. Trion är numera komplett igen.

MIFFO LEVER

HAN ÄR TILBAKA!!!!!!!!
Just nu ligger Miffo på vår balkong...
Det är helt sjukt. Han försvann för ca ett år sedan. Och nu e han hemma igen och lever..
Imorse hade en granne lämnat en lapp till oss som jag inte uppmärksammat då reklamen låg ovanpå. Så ikväll tänkte jag städa lite och fann lappen med infon om att vår sköldpadda fanns i murgrönan och att den lever och längtar efter oss.
 Jag sprang ut i mörkret men såg inget. In igen, direkt till grannen för att höra var Miffo fanns imorse. Han öppnade inte dörren!!! Lämnade en lapp och vips kom han o plingade på. Han visade var han sett honom men där var han ju inte längre. Min fråga var om han verkligen lever. Jodå han hade rört på huvudet.
Så vi sökte en bit bredvid och där låg han. Jag ropade på honom o pillade lite men ingen reaktion. Tänk om han e död, de får bara inte hända.
Upp i lägenheten och hämta en handduk och Tommy... Han plockade upp Miffo som gapade lite grann men var slö. Virade in honom i handduken och upp till oss. Och nu ligger han skitig och dan på vår balkong och vaknar sakteliga till liv igen. Han har rört på huvudet men thats it..
Det känns jättekonstigt att ha honom hemma igen, efter nästan ett helt år utan honom men jag e såååååå glad.
Nu får han aldrig gå ut igen utan 120 % tillsyn...

VÄLKOMMEN HEM MIFFO!!!!!!

Balansgång.....

Att finna sin inre balans, vad innebär det igentligen och hur vet man att man funnit den?
Blir livet bättre om man finner den??

Genom att ta några steg tillbaka och se mitt liv ur en annan synvinkel får jag en bättre överblick och kan rätta till de saker som är fel. Rutiner kan brytas för att utgå från ett nytt inspirerande läge, kanske kan harmonin infinna sig...
Men frågan är om jag verkligen känner igen de tecken och signaler min kropp skickar ut. Hinner jag stanna i tid?

Genom ett öppet sinne som alltid är redo både på det oväntade och det väntade förbereder själen för den självhjälp den kan måste ge. Livet är och förblir en gåta och ingen levande varelse har svaret till den.

Det gick inte i år heller

En säsong e över. Och inte blev det som jag hoppats heller. Besvikelsen var stor när man insåg att det var laget i norr som gick upp och inte vi.. Finns egentligen inget positivt att säga över huvudtsget. Tunnan och jag höll en tradition, vi spelade Sinead o´connors Nothing compares to U. Förra året efter Leksand matchen var det just den låten som spelades i en och en halvtimme, på väg hem. Så igår var inget undantag.
jag orkar inte förklara den känslan som fanns i kroppen igår. De har dock lättat lite till idag och om några dar har den väl försvunnit för att åter dyka upp när nästa säsong kommer i antågande till hösten....

Idag e de fredag, helg för många men inte för mig. Ska slava hela helgen med sart kvart i 7 imorrn. Sen blir det kvällspass söndag så de känns lite bra, kan man i allafall göra nåt vettigt denna helgen.. Nu väntar dock tre helger på raken,  mindre kul men men. Så e de när man arbetar inom vården minsann..

Enda positiva me att säsongen e över e att nu har jag tid för annat. Lägenhetssökande tex. snart börjar det brinna i knutarna minsann......

Pirr i magen

Usch, tvi och blä...
Igår var jag i Mora, en lång resa med allt för lite sömn innan. Hela helgen har varit minimalt med sömn och att då toppa det med en bussresa till Mora, känns i min kropp idag. Men vi börjar me fredagen.
Klassfest med niorna i Eslöv. En klassfest jag haft mkt pirr i magen av. Skulle nån komma ihåg en, skulle jag komma ihåg dem? Efter en rekordsnabb shoppingrunda (tog mig knappt en timme att köpa helt nya kläder o massa annat) satte jag mig på tåget himm till gamla Eslöv. Drog till min syster och upplevde lite gamla minnen. TACK syrran!!!
Iväg till stationen där  Sandra fr klassen mötte upp, tåg till Stehag där ytterligare en gammal klasskamrat mötte upp. Sen gick vi tre hem till Fredde som ordnat förfest. Vi var inte många, 7 st närmare bestämt, men trevligt var det. Sen drogs de in till stora festen, där mat o sprit flödade. Framförallt sprit kanske och jag blev mäkta förvånad över hur många man faktiskt kände igen. Kvällen gick fort men det var riktigt trevligt.. Kom hem till min mor 03, pratade i telefon, somnade runt 5. Vaknade kl 10, typiskt.... Visste med mig att jag måste dra till Malmö, då Tommy med vänner väntade där.
Väl i Malmö slängde jag av Eslövs grejerna och pakade Mora grejer. Drog hem till hotell Tunnan, drack lite öl o cider. Sen uppdagades det att en av grabbarn inte druckit äppelkaga nångång i sitt liv..  Eftersom jag visste jag hade ingridienserna drog vi till mig och drack varsin sådan. Eller ja, jag tog en baileys. Sen vidare till Paddys för en öl, sen ett traditionellt besök på stippes. Kvart i 4 blev jag hämtad av lena o company för avfärd till isstadion och sedan Mora.
Försökte sova i bussen, lyckades en timme eller två sen var det fest igen. Väl i Mora åt vi på en av de dyraste kinarestauranger jag någonsin ätit på, men stämningen var på topp. Och speciellt roligt var de när ägaren bad oss visa respekt för de andra matgästerna som gärna ville ha "lugn och LO=)
Matchen gick allt annat än bra med mardrömsöppning, upphämtning men ändock förlust för Malmö.. Som resulterade i den jämnaste tabell någonsin i kvalserien med ynka TVÅ omgångar kvar. SHIT.
Därav pirret i magen, för om 15 timmar e de ett derby utan dess like. Rögle kommer till Malmö och hör o häpna det är helt UTSÅLT...... Mkt står på spel vill jag lova...
Kom hem fr Mora runt 04, drog till Tommy för att inta sömn och sömn blev det. Vaknade 10, la mig igen kl 12 och sov till 15. Kvällen innan jobb avslutades med goa kramar med Tommy, och nu sitter jag på jobbet.

När jag kommer hem idag ska jag försöka hålla mig vaken till 09 då vår käre ordföradne ska vara me i tv, sen sömn några timmar innan de e dags att inta isstadion igen. Jag hoppas hoppas på vinst men vet hur det gått hitills mot bönderna....
Håll tummarna!!!!

Natt fördriv

Lång lista

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[x] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[x] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[x] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ) Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[x ] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[ ] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat. 
x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Och så en ny lista

DIG
1.
Hur lång är du? 157 cm kort
2. Vad vill du bli när du bli stor? jag e redan stor
3. Vad pluggar du? teckenspråk
4. Har du långt hår? NJau, vill ha
5. Vilken hårfärg har du? född blond, nu brunett.
6. Sminkar du dig? Everyday
7. Har du haft sex senaste månaden? Kanske de kanske
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu?  Svart.
10. Har du kysst någon idag? Yes.
 
FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? Nå skildes när jag var barn
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda, kan inte välja älskar båda lika mkt
3. Hur många syskon har du? Alldeles för många (5 st, en syster resten bröder)
4. Vad är det senaste du sa till din pappa? Detta vinner vi (mot Brynäs)
5. Vilken mat lagade din pappa senast? Säkert nån sallad
6. Hur många ställen har du bott på? Shit, ehh 7"städer" och på17 olika ställen snart 18
7. Vem i din familj stör du dig mest på? haha ska man säga det...
8. Vilken familjemedlem är snällast? Alla, vi e en snäll familj
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? om en timme typ, ska till syrran

 KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis? häromdagen, fikade me kriss'
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? de minns jag inte
3. Har du kysst nån kompis?japp av båda könen=).
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Jajemensan
5. Vem har du varit kompis med längst? som jag umgås me blir de Leila, men som jag har kontakt me e de flera.. (har som sagt flyttat en hel del) 
6. Vem känner dig bäst? Tunnan                                                            
7. Längsta tid du varit osams med en kompis? Är väl 3 år nu... e fortfarande osams fr hennes sida
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det?
Det har redan hänt
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Nänä

 KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? Svarta jeans, röd undertröja, vit huvtröja.
2. Har du bytt om idag? ja vaknade inte i dessa kläder.. ska snart svida om till partykläder
3. Favorittröja? Varmast o skönast e RShuvtröja
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet? boxers tighta
5. Har du gett bort kläder nån gång? Mpnga gånger
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång? Har fortfarande massa plagg me prislapp kvar så ja
7. Har du handlat kläder genom internet? Ja
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? de skulle nog synas om jag ljög....
9. Fulaste plagget andra könet kan ha? rött o rosa ihop
10. Vad använder du för skor? nån av mina 200 par

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? Ja.
2. Klä dig annorlunda? till makerad
3. Vara dig själv? Ja.
4. Visa dig i bikini/badbyxor? nej
5. Ge dig på utmaningar? Självklart!
6. Ha sex på offentlig plats? haha ja
7. Vara omogen? Ja.
8. Äta småkryp? ja de skulle ja men undviker helst
 
RANDOM:
1. Vet du vem FATO är? Nej?
2. När tuggade du tuggummi senast? Imorse
3. När var du på semester senast? Juli 2007.
4. Vilken färg är det på din tandborste? orange o vit
5. Är ditt hår tråkigt? Ja just nu är det.
6. Vad har du för påslakan just nu? blått i olika nyanser
7. Vem såg dig naken senast? jag själv
8. Hur ofta duschar du? Varje dag.
9. Gillar du BUBBEL ROLLER? Va?
10. När ska du gå och lägga dig? Idag blir de väl runt 04 skulle jag tro

Ännu en dag/natt till samlingen

Idag är det onsdag. 1 april förflöt alldeles utmärkt, ja förutom lurendrejeriet jag blev utsatt för=)
Igår var det åter match för mitt kära lag. Ett returmöte mot Brynäs, som vi vann över uppe i Gävle i lördags. Ett Gävle dit jag med flera flög för att se Malmö spela. Och flyga e banne mig mindre kul, men det gick ju bra denna gången med. Matchen var så klart skitbra hmmm. Och ölen flödade, vad annars=)
Ikväll trodde jag inte på vinst får jag säga. Trodde malmö skulle vika ner sig MEN icke. De stod upp mot gubbarna Sjödin och Molin så utomordentligt bra, att när matchuret visade på 20.00 i tredje hade Malmö besegrat Gävleiterna med 7-5, i en match utan dess like. Började bra med 2-0 direkt men sen var det nervöst hela matchen igen. Oavsett vad grabbarna gjorde lyckades Brynäs komma ikapp.. Men till slut så... Jag e stolt över grabbarna. Nu leder vi med fem poäng men vågar inte ta ut ett skit i förskott, med förra kvalet i färskt minne!!!!
Tommy deppa såklart, skulle jag osså gjort, men Brynäs kirrar elitserieplats. De e alldeles för bra för att spela allsvenskan. Som nån sa "ett klassiskt hockeylag"... Och då e de elitseriespel som gäller.

Annars då. Tja har inte mkt tid över för saker o ting. Önskar jag hade de, blir nog bättre efter den 10 april när säsongen e klar. All tid nu går till jobb (där jag e nu), hockey och den lilla minitid som e över får vänner och Tommy dela på.

Leila har som ni märkt kommit hem, även fast hon just i detta nu e i Jönköping. Och jag har saknat min tös inser jag nu. Skratten har  haglat=)

Just som jag har tid över kommer de givetvis in en patient.. Så bloggandet e slut för inatt..
drygt 4  timmar kvar till buss hem, sen väntar tre timmars sömn, träff me kriss och Eslöv imorrn kväll.... Hektiskt som vanligt=)

RSS 2.0