Ljuva midsommar!

Det är ingen hemlighet att midsommar är min favorit tid på året. Men i år blir det faktiskt en lugn sådan. Blev sjuk i veckan och humöret är inte på topp. Nu om 24 minuter går jag på semester, då väntar nån timmes sömn för att sedan åka till Höör, där firandet tar plats...

Helgen som gick hade jag min fest och det var super trevligt och jag tackar innerligt alla som kom och för alla presenter. En hel del bra att ha grejer till Skottland! Och min sommarläsning e kirrad=) Och om ngn nu skulle vara orolig över att det kommer ett askmoln medans vi är där, så fick jag en motorbåt ( en handvisp och gummibåt)

Nu är det dags för sista koppen kaffe på jobb på tre veckor...

UNDERBART!!!!!

33

Japp då är jag 33 år fyllda. Och det känns inte äldre än de gjorde igår!
Dagen har varit bra, tog sovmorgon och svansade omkring hemma. Sen på stan en sväng och förbi entre för att handla till Beccan..

Kvällen spenderades på bio med Pelle, såg Robin Hood,helt ok film men alldeles för lite män i trikåer......
Väl hemma igen tog vi en långpromenad och nu sitter jag här.. Och min fb har nog aldrig varit så aktiv=)

MIn tvilling har inte grattat, surprise NOPE!! Men jag har grattat och det är viktigast, jag e alltså liiite bättre än han.

Imorrn är det fredag och då ska de först jobbas sen ska allt till festen ställas i ordning. Ska bli jsukt trevligt att få festa lite med trevligt sällskap, hoppas alla anadra tycker det med!

Men nu väntar sängen!!

Kram

Summan av det 32åriga livet

Imorrn, 17 juni 2010, blir jag ett år visare, gråare och rynkigare.. Så nu sitter jag på jobb ( som vanligt) och funderar på vad som skett året som gick.. Men det krävs ju att man faktiskt minns vad som skett..
Men jo, det började med en sommar som för mig blev tvära kast. En helg spenderades i Borstahusen, en annan i Umeå och en tredje i Hultsfred för att se METALLICA!! Eftersom jag spenderade en vecka i Grekland blev det bara två veckors ledigt under sommaren. Så vips var sommaren över och augusti med hockeysäsong här. Därmed tillbaks i vardagen bestående av matcher, jobb och väldigt lite sömn. I september körde min nya hockeyblogg igång, en blogg jag ärligt inte gav en chans. Mest för att mitt intresse inte fanns där och på alla krav jag hade från både mig sj och andra blev för mkt.

I september började jag även satsa på min träning och ser att jag i min blogg skrivit " hoppas det inte blir fler bakslag nu" Med det menat så hade jag ju svininfluensan i augusti som dämpade min träning. Men visst kom bakslagen. I oktober vaknade jag med träningsvärk/nackspärr.. Trodde jag.. Och läser man novemberbloggen, tja då säger den att jag tränar för fullt ( 5 pass i veckan gått ner 5kg) men att nacken smärtar o jag är orolig över att jag fått en inflammation (I wish)..

I November vet jag bättre. Ett diskbråck C8 är det som stör min nacke. Sjukskrivning ( med allt de innebär, starka tabletter, doktorer som jävlas, grymma smärtor) får mig att tappa lusten totalt. Istället för viktnedgång blir det viktuppgång, istället för hårdträning, soff läge osv. Och jag ser ut som grannen i Beck.  Dock har jag tur och diskbråcket läker ut i februari men med restrektioner om träning till juni..

Våren har försvunnit i rasande takt och visst har jag inte kunnat hålla mig från träning. Men jag har skött mig nästan exemplariskt. Men så i maj köpte jag en cykel och skulle gå ner med denna i källaren o halkar och flyger nerför trapporna. Nacken säger AJ! Men det har gått bra och igår cyklade jag fram o tillbaka till jobbet!!

Kärleken är fortsatt osynlig, suck. Att de inte fattar vilket kap jag e trots en bilring eller två=)
Men för andra går det bättre och det glädjer mig. NU fyller jag som sagt år imorrn.. Dagen firas med besök hos frissan sen bio med  kompis på kvällen. På lördag firas det med vänner då jag ställer till med fest!

( vem vågar satsa en peng på att Niklas INTE kommer gratta sin tvillingsyster??)



Med vilja kommer man långt

I helgen var jag ut med mina tjejkompisar. Och jag måste säga att det var fruktansvärt trevligt. Men jag är ofantligt missnöjd med mig själv och då min kropp som bara växer och växer ( nej är inte gravid). Jag tycker jag är ganska bra på det här med träningen men inget händer. Min ben e iofs smalare men magen blir större. Ser snart ut som en elefant. Så efter denna helg valde jag att ta tag i skaer o ting. Jag kan inte och vill inte se ut så här!
Nu hänger två kort på kylskåpet, ett taget för 4 år sen o ett för fem år sen när jag var smal. Och nu ska jag bli det igen. Så idag tog jag fan i mig cykeln till jobbet.. 3 mil enkel väg. ( gruvar mig för hemgången)
Jag har bara ätit fruktsallad under tiden på jobb, druckit mängder med vatten och jag ska fan i mig gå ´ner i vikt.

Att cykla hit är ngt jag tänkt på länge men jag har varit så trött o inte haft ork. Det hade jag inte tidigare idag heller men jag stegade ut till cykeln o satte fart. Redan vid Burlöv börja jag tycka att det räckte men näää. Jag tog mig till Lund. 2 mil tog ca 40 min sen cyklade jag en extra mil för att jag hade tid över. Om några timmar ska jag hem igen men då förhoppningsvis med ett stopp även på gymmet för styrketräning.

Så med vilja kommer man långt!!

GRATTIS

 

Grattis Till Annica och Johan

2010-06-10


Lördagmorgon

2 timmar... Det är vad jag sovit. Trots detta är jag pigg som en mört. TVÅ timmar sen i torsdags.. Det är ngt fel på mig =)
Igår var Louise student, en askul fest med bra blandning av folk. Det enda som gav smolk i bägaren var att när jag skulle hem, stod "the Stalker" utanför. Han som när jag bodde på ÖP, förföljde mig i ett års tid och skrämde verkligen slag på mig. Och nu kom allt över mig igen, shit vad jag blev rädd. Men det löste sig så att jag slapp ta buss och blev hemkörd istället. Men väl hemma var det svårt att somna.

Och nu befinner jag på den plats där jag komer spendera hela min sommar, dvs jobbet. JO, jag har semester, tre veckor men sen kommer jag vara bosatt här i stort sett.. Väldans roligt....NOT!!!

Fan, jag måste jobba, är det därför jag är här kanske??? =)

RSS 2.0