Skvaller

Japp Mia, jag har lovat att jag skulle hålla dig uppdaterad i skvaller. Klockan är halv fem, jag vaknade för en timme sedan,kan inte somna om så lika bra att stiga upp. Då kan jag också ge dig Mia lite uppdatering på vad som sker i Svenska Damtidning. För er som itne vet gav Mia mig en prenumeration av denna tidning i julklapp.

Carl-Philip börja vi med. Han och hans Emma har det tydligen lite tufft. Medans prinsen var på semester var Emma hemma osv. I tidning två får de expert tipset att förlova sig eftersom långvariga relationer mår bra av förändring.
I tidning 3 står det att "CP" flyttar från Emma och till Skåne ( borde inte de förresten bli bättre me tanke på att Emma är mkt i hos sin familj i Göteborg?) Han ska nu bli bonde eller ja, lantmästare. I nästa tidningen dyker ngt coolt upp. "CP" ska nämligen bo på Skarhults slott, samma slott som ägs av von Schwerin vars dotter Bea och jag gick danska ihop och jag har varit hemma hos dem på slottet... Och nu traskar "CP" omkring där... Lite coolt va...

Madde, vad har hon gjort då? Tja hon och Victoria hade knockout-look på nobelmiddagen. ( jag skulle sökert bli lika snugg med bling och glamour) Det spekuleras vidare i om hon kommer gå till Storkyrkan före sin syster. Kanske till o med i år. Vidare får vi veta att madde är 170 cm lång. Intressant. Madde är osså den i familjen som arbetar minst. ( Kungen arbetar hela 129 dagar, att han orkar)

Victoria, ja de e de eviga tjatet om giftermål. Det planeras visst hela tiden och under tiden skaffar den ene efter den andre av hennes vänner barn. ch Silvia vill inget hellre ¨n att få barnbarn ( men låt jänta gifta sig då) Victoria arbetade 104 dagar förra året. Hon hyser osså stor kärlek till sina extra bröder, Haakon och Fredrik.
Förresten är det pappa kungen som betalar alla barnens lyxsemestrar. Snäll Pappa,men säg vem betalar honom??

Sen har vi några som ska få barn i år, tv-ankaret Katarina Sandström på rapport, Linda Bengtzing och Calle Steen ( Malmöspelare) fast hans flcikvän e väl mer känd,simhopperskan Anna Lindberg.

Räcker detta så länge MIa?? Det e snabbt sammanslaget av 5 tidningar... Ska bättra mig o uppdatera dig varje vecka...

Natten närmar sig sitt slut

Jag har en halvtimme kvar av mitt nattpass. Ett pass som varit relativt lugnt. Sitter med "frukost", ett äpple och en kopp kaffe, så att jag håller mig vaken tills jag kommer hem om sisådär en och en halvtimme eller ngt sådant.

Igår var det åter match men på bortaplan för Malmö. Och tänka sig. Efter att ha legat under med 1-3, hämtade de igen och vann på straffar minsann. De kan när de vill. Bara att hoppas på att detta är vändningen även om den kommer alldeles försent, men playoff plats ska väl vara möjligt??
På fredag är det match igen och då hemma. Bara att infinna sig!

Annars är det fullt upp. Om ca en vecka ska vår avdelning hålla i en klinik fest och vi är uppe i slutplanering för fullt. Samma dag ska jag dessutom göra mitt ingrepp.. Lyckat..... Men de ska bli kul med fest. Har ett festmöte imorrn kl 17, så får försöka somna direkt jag kommer hem, vilket 9 fall av 10 inte brukar gå. Jag har en natt kvar sen att jobb, men är ledig i helgen. Då ska carro komma förbi och käka gott och spela wii.

Nu kommer strax dagpersonalen, de är efterlängtade!


Modell för en dag



I måndags drog jag och två arbetskamrater till Turning Torso för att bli modeller för en dag. Med mig skulle jag ha tre ombyten, vilket banne mig inte var lätt. Jag valde de lättaste, dra på stan och shoppa lite.
Strax efter 13 stiger vi in på The studio. Vi får registrera oss sen sitta och vänta en stund. Utsikten är så jäkla fin från TT. Jag har ju varit högre upp i TT förut men de andra två har aldrig satt sin fot där.

Anna Och Emma på väg in i TT
Vy från The Studio


Efter ett visst väntande var det dags för makeup. Första var det Anna sen Emma sen jag. Jag blev väldigt svart runt ögonen, detta för att markera hur blå mina ögon är. En lättare hårstyling fick vi osså och visst märktes det skillnad direkt efter på oss. Från osminkade och ostylad till en fin makeup.

Så var det dags. Vi träffade fotografen, en tjej och började plåta. Jag hatar att bli fotograferad i verkliga livet så de var mkt svårt att veta hur jag skulle bete mig. Hur ska jag le etc. Jag blir ofta som Chandler i vänner när han och Monika ska ta en bild, när de ska gifta sig.. Han blir helt stel och detsamma blir jag. Men fotografen fick en att stå i mångder av olika poser man aldrig gjot innan och efter tredje ombytet slappna jag av lite. Det var riktigt roligt faktiskt då och poserna kom mer naturligt. Sista 10 korten togs av en kille och var mer konstnärliga. När han tog en bild blev han så nöjd att han var tvungne visa mig dem direkt,och den var skit fin.

När alla var klara, hade det gått 2 och 1/2 timme. Lite kaffe sen in i ett rum och titta på bilderna i ett bildspel. Då fick vi se allas och de var bra för då kunde man få de andras reaktioner och veta vilken bild som blev fin eller ej. De skulle nämligen bort 44 bilder sen när du väljer. Och man är lite stressad när man gör det. Tror nämligen jag valt bort minst två jag valde annars och behållt andra men men. 1650 kr kostade 11 bilder. Dyrt tja de kanske de är men hur ofta tar man kort av ett proffs? Dessutom finns de inte många privata bilder där jag ser någorlunda bra ut. man behöver ju inte köpa och då blir hela grejen gratis!

Jag lämnade ett 16 tal namn, på personer jag tror skulle vilja göra detta. Så för några väntar det ett samtal. Hoppas ni går det var skit trevligt!

Det var denna spegel bild fotografen blev så nöjd överbland de första bilderna

Något får roa en när man jobbar natt

Lista för 2008


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja jag körde åt helvete i Thailand

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ett litet tag

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja några stycken. Tänker dock mest på Mia och Uffe

4. Dog någon som stod dig nära?
Nä ingen har dött

5. Vilka länder besökte du?
Danmark, Thailand

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Mer lön kanske....

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
21 mars

8. Vad var din största framgång 2008?
Att jag fick äran att bli bloggare för Svenska Fans men om de är framgång vete tusan=)

9. Största misstaget?
Att köra tvåhjuligt i Thailand. Närmare döden har jag inte varit på länge

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Mer sjuk än vanligt faktiskt men inte varit hemma från jobb dock. Skadat mig, tja återigen smällen i Thailand. Tog kraftigt på mitt vänstra knä.

11. Bästa köpet?
Min lägenhet

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Min lägenhet.

13. Gjorde något dig riktigt glad?
Att få åka iväg 4 veckor i somras. Behövligt med miljöombyte. Mina nära och kära gör mig alltid glad. Ja och syrrans bröllop

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Var är boxen, här är boxen.....

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Upp och ner....

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vilat.... och tränat hur det nu går ihop

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat kanske..

18. Hur tillbringade du julen?
På jobbet

19. Blev du kär i år?
Japp

20. Hur många one night stands?
Inte en enda

21. Favoritprogram på TV?
Hinner inte följa ngt programm

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hatar är ett starkt ord men jag de finns nån som halkat ner från poppislistan

13. Bästa boken du läste i år?
Karin Wahlbergs böcker

24. Största musikaliska upptäckten?
Kan icke komma på någon

25. Något du önskade dig och fick?
Mitt wii!!

26. Något du önskade dig men inte fick?
En elitserieplats för Malmö

27. Årets bästa film?

Säg det....

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Ja vad gjorde jag.. Jobbade natt tror jag

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mer pengar mer lediga dagar

30. Vad fick dig att må bra?
Mina arbetskamrater, familj och vänner

31. Vilken kändis var du mest sugen på?
Sugen på... nä du ingen vad jag vet

32. Vem saknade du?
UMEÅ UMEÅ UMEÅ UMEÅ

33. De bästa nya människorna du träffade?
Svenska fans gänget kanske och mina nya arbetskamrater... 

RSS 2.0