Shopping och utgång

Idag har dagen mest bestått i shopping. Var på nya entré och de e så skönt att ha en galleria så nära. Strosade runt tills jag hittade ett par jeans och lite smycken. Det är inte lätt för mig att hitta kläder längre, det är tråkigt men hoppas de skiftar snarast. Jag känner mig lite deppig över det faktum att jag bara ökar i vikt... Jag som inte ens äter onyttiga grejer som godis,kakor eller annat skit. I veckan började jag springa, det var tungt men jag ska ut och bara göra det. Det i kombination med gym och änu mindre mat ska göra susen. På måndag kör jag igång på allvar, innan dess ska det ikväll bli en utgång med Carro och en bunte främmande killar och kanske nån tjej till. Men sånt tycker jag ju bara e kul.

Igår var Lena här, det var väldans trevligt. Bjöd henne på middag, vin och efterrätt. Dagen innan det var de våffeldagen, den spenderades hemma hos Annica med trevligt sällskap. LIte spelande och mkt skratt.

Helgen består i arbete o åter arbete. Dock ska jag ta en långpromenad till kockums imorrn bitti. MG spelar match och jag ska ge Sofia hennes kläder. Sen blir det hem o jobbet. Så mindre social lär jag vara de närmaste fem dagarna. Först två kvällsturer sen tre nätter på de.

Dags att piffa till mig. Om det nu går....

Kram

Guitar Hero =)

Ledig dag. Steg upp 05.30 för att göra mig klar för avfärd till Ullared. Det var ett tag sedan jag var där men det är sig likt. De två rutinerade Ullareds tjejerna Annica och Malin, hade rutten klar inne på Gekås. Elektronik sist. Först plockades alla köks och badrumsgrejer,sen blev det barnkläder till Mats o Kim,lite kläder till mig,lite inredningsgrejer och när de var klart drog jag ner på elektronik. Men tydligen ska man göra ett stopp o äta innan dess =)
Well, efter käk drog vi ett varv till och jag köpte penslar och målarfärg till lägenheten. Allt som allt gick det på 1433 kr, välspenderade vill jag lova.
Och det var mycket trevligt att komma bort från Malmö en stund. Jag kom hem runt 19tiden och jag var trött som f*n. Det är jag fortfarande och det enda som höll mig vaken var en auktion på tradera. Så nu äger jag ett guitar hero med gitarr till mitt wii. Tjohooooooooooo.

Imorrn har jag träff med Annica innan de e dags för möte med RS96. Sen är det dags att arbeta natt. Tisdag morgon åker jag hem till Eslöv, sover sen ska jag till bror. Lämna Ullareds grejer OCH hämta kläder  som Sofia ska få låna till en maskerad. Sen väntar ytterligare en natt. Hela veckan är som vanligt i stort sett uppbokad. Carro och jag ska ses en dag,antingen onsdag eller fredag. Blir det fredag ska jag till Friisgatan på onsdag. Har sen träff med Lena torsdagkväll.

Men nu först ska jag sova, tänkte köra ett besök på gymmet tidigt imorrn,så är det gjort!

Nattens boktips

Jag är trött nu. Natten började i ett rasande tempo, trots att de sades bli en lugn natt. Nu när klockan närmar sig halv 4, känns det som jag har väldigt mycket grus i ögonen. Och när jag väl kommer att komma hem, ja då ska jag tvätta klockan 12. Har jag tur hinner jag sova 2 timmar i allafall.

Att läsa böcker går för mig i vågor. Just nu är jag inne i en fas där jag läser en hel del.
Jag har därför lite boktips, för den som gillar att läsa. Den första boken är De oskuldsfulla (kommer inte ihåg författarna just nu). Den handlar om tre systrar som alla var medlemmar i sekten Guds barn som senare tog namnet familjen. En mycket intressant bok om deras liv i en sekt där pedofili var/är en sund sak. Jag blev mängda upprörd hur folk kan bli hjärntvättade så till den milda grad att de lyder en persons önskningar, även om det strider mot all förnuft i världen.

Den andra boken, läser jag just nu. Den heter Potensgivarna och är skriven av Karin Brunk Holmqvist. Den handlar även den om systrar. Ett äldre syskonpar, som bor kvar i den gamla föräldragården med utedass och vedspis. En dag bestämmer de sig för att starta en postorderfirma i potensökande medel. Boken är väldigt rolig och klart läsvärd. Dessutom inte speciellt lång, så den läses ut snabbt.

Det var nattens boktips det!

(Får väl passa på att önska nattugglan nummer ett ,en trevlig semester i Österrike)

Blir det sol idag med?

Natten lider mot sitt slut, en natt som gått väldigt fort. Men nu börjar det kännas av lite trötthet, men det har väl försvunnit direkt jag stiger innan för dörren därhemma. Solen verkar leta sig upp idag med, vad passar då bättre än att försöka ta sig ut på en promenad? Bara jag somnar i tid vill säga.

Ikväll ska fröken A Westerdahl  få sig en halvtimmes massage innan jag beger mig åter till jobb för ytterligare en natt till.

Nu ska jag avsluta detta pass med lite jobb, hör och häpna. Det är lite snedvridet att mitt i natten ha det lugnt och de två sista timmarna innan man ska gå hem, har man massor att göra. Det kan man inte direkt kalla nedvarvning.

Kvalseriespel

I min hockeyblogg, brukar jag inte tippa så mkt, mest för att de alltid går åt helvete. Så idag ska jag tippa i min egen blogg. Jag har redan sagt att SSK och Rbk går tillbaka till eliterien med AIK som en liten outsider.
Ikväll möter tex AIK Leksand. Ett Leksand som förlorat sina inledande matcher dock mot just SSK och Rbk. Nu har Leksand ett avbräck med skador och AIK var heta på gröten mot SSK sist. Kvällens match kan gå hur som haver. Det finns ingen given segrare men med tanke på de skador som finns i Leksand, så drar AIK vinstlottenoch vinner med....
4-2.

Växjö tar emot Södertälje ikväll. Ett Södertälje med en glödhet målvakt med den snyggaste hjälmen i kvalserien. Enkel seger för Södertälje ikväll,matchen slutar 5-1.

Sista matchen Västerås mot Rögle. Rögle torde vinna men deras bortafacit är inte det bästa. Mathias Tjärnqvist är dessutom borta, han blev ju avstängd 2 matcher för tacklingen i Leksands matchen. Men tror på vinst till bönderna som gör 3 mål och Västerås bara ett. Man kan väl till o med tippa att någon av Abbot bröderna gör mål!

Tingsryd spelar om att få lira i allsvenskan i år. De hade ju varit kul men Örebro vill ju osså ge sig in i leken. Och personligen tror jag inte att "Tingaryd" klarar de, tyvärr.

Det var dagens hockey det. Nu ska jag ladda för min natt på jobbet.. Hur man nu laddar för det?

Ja de är våren, ja de är våren...

som har kommit igen och med den.. Ja inte kärleken i allafall men inte sörjer jag för det!!

Så underbart härligt att se solen. Satte genast på mig mjukisbrallorna och begav mig ut på promenad en timme. Egentligen skulle jag träna, vilket min kropp skulle behöva, men min hals vill inte vara med. Jag har inget kvar av min tid som sjuk utöver min hals. Igår kände jag inte av den alls. Tänkte till o med tanken att jag inte hade ont när jag svalde,. Men så kom skiten tillbaka. Och de lustiga är att de bara är just där jag sväljer det gör ont, alltså precis där munnen blir svalg och de vandrar från vänster till höger och tillbaka. Får kanske vara glad att de inte är båda sidorna samtidigt.

Efter min promenad såg jag film, jag vet att de finns bättre saker att göra när solen skiner men det var rätt skönt att slappa en stund. Drog sedan ut på en promenad till denna gången ytterligare en timme innan de var mötesdags med Svenska fans. Nu sitter jag här och ugglar i nattens mörker. Har två nätter på jobb framför mig ,så detta är mitt sätt att ladda för dem.

Annars händer de inte mycket just nu i Mårtenssons liv. Har ett otroligt knäppt schema med bara en dagars ledigheter så finns inte mkt tid över till annat än jobba. Sitter dock och skissar på renoveringen av lägenheten. Får pallra mig ut nåndag och kolla färg och kakel.

Jag håller dessutom på med operation viktminskning. Hur det går får tiden utvisa men jag har varit duktig hitills. Jag har inget direkt mål, annat än att jag ska trivas med mig själv och det gör jag verkligen inte just nu. Jag gruvar mig för sommaren,  men de är väl bara att undvika stränder och annat i år med.

Nog svamlat. Ska ta och aktivera hjärnan med lite spel eller ngt!

Puss o kram!

Vill jag bli fin

behöver jag inte lida så mycket pin. Jag håller just nu på att jaga iväg mina ålderstecken. Sitter med en ansiktsmask och en ögonmask och hårinpackning. Drog iväg på Caroli igår och shoppade lite ansiktscremer och annat. Biligt var det ju inte men de är bra produkter och kanske man kan få att ett rynkfritt ansikte ett tag till.

Om en timme inträder jag Kockums ishall för att se lite hockey. Det ska blir kul och se hur det går. Detta är mapleyards första träningsmatch, tidigare har de bara spelat mot varann, nu är det med domare och hela kittet. Och förlorar de idag har de en revansch match imorrn samam tid men då är jag på jobbet.

Ikväll är det melodifestival. Jag är ingen fan av detta men, till kvällen blir det en mumsig fruktsallad med lite vaniljkesella framför tv:n, det vill säga om de är lugnt på jobbet. Jag ska sova på jobbet med, eftersom de inte är lönt att ta sig hem när jag jobbar imorrn. Sen drar jag till Eslöv efter söndagens pass och firar min bror. Han ska egentligen ha det idag men då kan j inte jag. Missar alltid det roliga. Han sa dessutom att hanskulle ha en riktig fest på valborg, då undertecknad arbetar natt .. Så jag fick honom att ändra till den 1 maj. Vad gör man inte för sin lilla syster?

Dags att ta bort alla masker och göra sig redo för lite hockey!

I´m Goffy

You Scored as Goofy

Your alter ego is Goofy! You are fun and great to be around, and you are always willing to help others. You arn't worried about embarrassing yourself, so you are one who is more willing to try new things.

Goofy
 
63%
The Beast
 
56%
Peter Pan
 
56%
Cinderella
 
50%
Ariel
 
50%
Sleeping Beauty
 
44%
Cruella De Ville
 
38%
Snow White
 
38%
Pinocchio
 
31%
Donald Duck
 
13%
You Scored as a : Goofy Goofy 63% The Beast 56% Peter Pan 56% Cinderella 50% Ariel 50% Sleeping Beauty 44% Cruella De Ville 38% Snow White 38% Pinocchio 31% Donald Duck 13%  

Hittade detta test på min barndomsvän Camillas blogg.  Stämmer rätt bra in på mig faktiskt.

Fredag fredag fredag

Veckans bästa dag. I allafall för de som jobbar måndag till fredag. För mig är de en helt vanlig dag, där jag som vanligt "råkar" vakna tidigt. Dock är jag ledig idag och det känns skönt. Ska dra ner till city vid 10 tiden och shoppa loss lite. Ska unna mig själv lite lyx, i form av ett hemmaspa. Ska köpa lite produkter och ha en må bra dag. Det behövs nu när jag inte mått bra på länge.

Igår hade jag kvällspass. Och dagen som började bra blev lite mindre under eftermiddagen. Jag hann vara på jobb,tja 2 timmar kanske,innan jag kände mig hängig igen och de är så konstigt, för hemma mår jag faktiskt bra. Som nu tex. Nu mår jag skit bra,med undantag för min hals men känner mig inte febrig och inte hängig. Sklle vilja testa min teori och dra till jobbet för attse om jag känner av ngt där. Jag tror nämligen att vi har mögel på jobbet. Och ser man till när jag började få feber, stämmer de så bra. Vi flyttade in på avdelning i början på januari och ungefär i den vevan fick jag feber första gången. Skumt är det i allafall.... Och trött är jag på att inte få känn mig toppen. Jag gick förbi mitt gym igår och jag vill så gärna in och träna,men det går ju inte. Orkar knappt uppför fyra trappor. Suck

Idag är det mulet. Men snön är borta. Säger som Caroline Af Ugglas : Snälla snälla snälla.... låt våren komma nu.

Underbara morgon!

Vilken underbar morgon idag! Minus 3 grader och solen skiner. Jag vaknade redan 05, som jag gjort hela veckan för den delen. Jag har varit/är sjuk och imorse vaknade jag av att näsan kliade som fasiken och en skallebank utan dess like. Jag kunde oavsett inte somna om, så kl 06.30 gjorde jag mig redo för en promenad. En timme ute var så härligt.
Nu har jag precis käkat en bastant o bra frukost med gröt ägg juice etc. Men huvudvärken är kvar.

Jag har ett fint kvällspass att se fram emot, men det är ju flera timmar tills dess. Funderar på att träna lite lätt men vet inte om de är värt det. Jag är ju som sagt inte helt kurerad än.

Vad skönt med den nalkande våren. Jag ser fram mot denna vår. Och för att göra mina vänner up north lite besvikna, jag har sökt semester men kommer spendera den söderut. Men och jag säger MEN i sommar, typ början på juli kommer jag upp. Min bror har ev tänkt åka upp så åker med honom. Flyg är fruktansvärt dyrt. 2500 kr t/r. Jag kommer bara ha två veckor i sommar, för att spara tre för en ev utlandsresa i höst.

Till helgen väntar jobb, har åkt på fem helger på raken. Bull.... Men jobbar kväll på lödagen och lördag morgon blir det hockey. Nästa vecka är fullbokad med möten, massage och jobb men avslutar veckan på ett bra sätt. Ullared, varje kvinnas dröm haha. Det var ett tag sedan jag var där. Ska bli skönt att komma från stan lite..

Hoppas att min digitalkamera blir fixad till imorrn, så jag kan börja fota lite och släg in lite kort här!

Dags att fortsätta njuta av dagen!

Icke trött icke

Vaknade för dygt en timme sen. Kan inte somna om. Så nu ligger jag och ser en massa skit på tvn istället.
Jag har förresten inte snusat på 24 timmar snart. Men tro inte jag slutat inte. Men min hals skulle nog inte uppskatta snus just nu. Jag är fortfarande i samma skick som igår, febern är 38.3 och jag e nöjd så länge den e under 39. Funderar så smått på att ta mig hem i helgen, men har inte bestämt mig än.
Annars blir det bara en mycket lugn helg liggandes på soffan eller i sängen. Och det hatar jag. Det är så tråkigt att bara vara hemma. Men är jag piggare i eftermiddag tänker jag trotsa blåsten och bege mig ut en sväng.

Satt och kollade på Brynäs Färjestad igår. Saknar min egen hockeysäsong nu. Jag hejar inte på nåt annat lag, eller gillar för den delen heller, som återfinns bland de åtta som e kvar. Skulle vara Förlunda då men de åkte på storstryk. Brynäs matchen då. Tja tyckte FBK styrde matchen som de ville men annat än seger tror väl ingen på heller. Ska de ta tre raka tro? Då känner jag folk som blir mkt glada, o nån enstaka som blir tvärtom.

Och Janne, tja, vet du e glad över Skellefteå,men du vet vad jag känner för dem! Är dock glad för din skull =)

Midsommar är nu klart! Snacka om att vara ute i tid men de e lika bra. Åker torsdag kväll kommer hem söndag. Nu ska jag bara bli ledig fr jobb men de ska jag ju bli, har jobbat de två senaste åren!

Nu ska jag diska, slipper jag det senare..

Ciao

Jag vill kvävas av en tårta

För ett tag sedan,drömde jag just detta, att jag blev kvävd av en tårta. Och just nu skulle de kännas ganska bra. För den värk och feber som besitter min kropp är inte att leka med. Efter att ha kommit hem imorse,la jag mig direkt och somna på studs. Vaknade runt 10 och varm som en kamin. 40 grader visar tempen.. Gött!
De sjuka i allt är att vid 40 grader kan jag inte sova, jag är piggare än piggast. Så städa lite grann sen tog jag en kall dusch, två panodil och en timme senare var den nere på sedanliga 38.1. Fick världens bästa Tunnan att handla åt mig efter jobb, jag går fan inte ut så här. Nu har jag sovit ett tag till och febern står stadigt på 38.1 och där får den mer än gärna stanna. Jag har annat att göra än sova och vara sjuk. Men de e precis det jag endast gör, sover OCH är sjuk.


Nu ska jag fortsätta sova en stund!

Playoff men inte med Malmö

Nä det sket sig. I fredags drog så jag till Leksand, för att se en svidande förlust i straffar för mitt lag. Men vi hyllade vårt lag trots allt. De spelade 9 matcher och förlorade inte ngn under ordinarietid! De är och förblir våra hjältar.
Lagomt mör i kroppen anlände vi Malmö vid 09. Inte mer än mikrosömn belv det, så 44 timmar får anses som ett nytt rekord i Mårtenssons liv, vad gäller vakenhet. Duktigt trött kom jag hem, slog på nätet o glodde lite innan jag väl somna runt 11 tiden. Klockan ringde 16.00, men drog mig till 17. Sen upp duscha och piffa till sig. Buss till centralen tåg till Lund, där de underbara Anna och Linda väntade. Sen blev det fest hos Emma halva natten innan jag stupade i säng runt 04 och somnade, vill jag lova, på studs. 11 timmar senare vaknade jag till liv och de var verkligen inte bra. Det innebar att nästa natt blev en vaken historia. Men iofs gör det inget eftersom jag just nu sitter på jobbet och har ytterligare två nätter framför mig!
Tack Emma för en supertrevlig fest. Tänk att de får plats så mkt folk i en tvåa=)

Mina funderingar nu, när säsongen är över, är om jag ska eller inte ska ta ett år till i styrelsen. Det tål att tänkas på. Jag både vill o inte vill. Hockey är som bekant en stor del av mitt liv. Samtidigt hade de varit skönt att slippa alla kring uppgifter som lottförsäljning etc. Dock kommer jag med all säkerhet fortsätta med det ändå men inte i samma mängd kanske. Föreningen är ju av medlemmar för medlemmar och ärligt, tycker jag våra medlemmar inte ställer upp speciellt mkt. Det är ok att vara passiv medlem, men då kan man inte klaga på styrelsen som ensam få dra hela lasset!
Gnäll gnäll... Vi får se om jag blir kvar helt enkelt. Årsmötet är väl inte förrän i maj, så jag har tid på mig!

Mest av allt vill jag ha ny säsong nu....  Men tiden går som bekant fort!

Jobba lite kanske??

Kram


RSS 2.0