Dan före dan före doppare dan

Måndag 21 december. Min sista lediga dag innan jag ska jobba hela julen. Är ledig nästa gång på söndag och då väntar en borta resa med Redhawk support. Om jag har enorm tur (har jag det någonsin) kan jag bli ledig fem dagar!!! Detta om jag beviljas komptid min natt den 29e. Men de är inget som är spikat, så den som lever får se. Men skönt skulle det vara. Har en del att göra inför nyår tex.

Jag har nu fått tid för en ny undersökning som ska ske i lokalbedövning. Samma dag som vi ska ha vår klinikfest, så jag hoppas man inte har besvär efteråt.

Igår ringde min tvilling till min mor. Han blev nog extremt paff över att jag svarade. Första gången på nästan 3 år som vi pratar "vanligt" även om de kändes lte krystat från hans sida. Och inte lär det göra någon större skillnad heller.

Min brors fru fick en överraskning av de sämre slaget imorse. Hon kunde inte hitta sin bilpå parkeringen. Inte så kostigt kanske då den stod sönderslagen i Kågeröd. Kan inte folk låta bli andras saker grrrrrrrrrrrrrrrrr.

Nu ska jag ner i Eslöv city. Dags att förlänga mitt månadskort och ska kika på ett par byxor.. Börjar bli kris på den fronten då tre par jeans gett upp...

Tjingtjong!

Drömmer jag??

Det var den känslan jag fick imorse 6.20. När jag precis var på väg att somna och sängen rystes och rummet skakade..
Är det en bilbomb, är det därför det dånade?
Har en bil kört in i huset?
Är det en jordbävning, nä klart det inte är...
Steg upp och tittade ut men allt såg fridfullt ut. Jaha, bara att försöka somna om då eftersom jag ska jobba natt.
Efter att ha blivit väckt ggr flera ringde telefonen runt 11 tiden. Det var jobbet som undrade om jag hade lust att arbeta kväll o inte natt. Visst svarade jag eftersom mitt möte på kvällen blivit inställt. Bara att kliva upp, slå igång datorn och sen kliva in i duschen. Det första programmet som sattes igång var MSN. Där läser jag bredvid mitt syskonbarns namn "Jordbävning". Que?? Var det en jordbävning?? Och visst var det det. Den största i Sverige på 100 år!
Känns väldigt overkligt att de skulle ske och har varit dagens stora samtalsämne på jobb. Vi befinner oss 11 våningar upp och enligt uppgift hade huset gungat lite, vilket gjorde alla, både personal o patienter oroliga.

Detta var den tredje jordbävningen jag varit med om i mitt liv men aldrig har det skakat som imorse. Eva på jobb stod i badrummet när det skedde. Hennes kakel på väggarna hade blivit vågformade av skalvet.. Lite coolt att se och känna en jordbävning men tur att vi inte får så stora som kan orsaka stor förödelse..

Nu ska jag snart hem och överraska Tommy. Han tror nämligen fortfarande att jag jobbar inatt. Kanske ska smyga in och skaka sängen=)

Kram

Julstress och planering

Idag sprang jag en runda på stan föra att köpa julklappar åt min farbror. Och vi kan väl säga att de var en hel del människor ute. Jag e glad att jag planerat i förväg så jag visste exakt var jag skulle gå...
Sprang förbi på Gustaf, där dessa stollar från radion sitter instängdda i sex dygn. Snacka om apor i bur. Stod en hel hög utanför och glodde på dem..

Alla klappar utom en är nu inköpt tjohooo. Passade på att köpa lite julkort ska bara komma ihåg att skicka iväg dem....

Och mitt i allt ska nyår planeras. En trerättersmidag ska fixas. Men vi e några som håller i det så det blir säkert bra. Och mitt i det ska dessutom en tre rätters middag planeras till vår klinikfest i januari och det är mkt svårare. Där snackar vi lie mer folk och alla ska bli nöjda. Lokal e bokad i allafall.. Nu ska maten fixas affischer upp och underhållning planeras..
Och de flesta man känner går snart på ledighet i minst en vecka.. Men jag ska jobba.. Det känns lite så men men..

Grattis Tommy osså.. Som kom in på skolan!! Tjophoooo.. Nytt liv börjar för honom den 7e januari. Men före det ska han dock åka till Gävle o fira jul!!

Klockan tickar, ska ladda kaffekokaren, känns som jag kan behöva lite kaffe imorrn innan jobb, som föresten inte är jobb på samma sätt. Imorrn ska det flyttas grejer från den gamla avdelningen till den nya modernaste finaste avdelningen i Sverige!


Lovade bilder fr Thailand... Här kommer fler

Och herregud vad jag längtar tillbaka... Genom att dra muspekaren över bilderna kommer det fram kommentarer..
Sååå sexiga
MIn bror och Tunnan....
Rider elefenat på Koh Chang

mer elefantridning



Sen fick vi skjuta lite grann=) Min bror Micke poserar

Vårt husdjur.. Låter en hel del.. Tänk dig den grillad=)

Personalen på Penny Bungalows i Koh Chang. Rekommenderas varmt! Mannen till vänster kallades för Smiley face,log hela hela tiden

Bye bye Koh Chang

Det var från vårt första stopp Koh Chang.. Nu kommer det lite från Pattaya!!

Hello Pattaya

Pattaya Crocodilefarm

Waterworld Pattaya. varje gång en sköldis kom förbi sa Mats : WOOOW Miffo=)

Hungrig?

Mats var väldigt fixrad över att jag inte hade snopp. Så jag skaffade en...



En glad Madde har fått åka karuseller=)

Det var Pattaya det.. Nu åker vi vidare norrut...

Chiang Mai,där kan de måla på rekordtid..MIna kaffeunderlägg blev superfina

En ego bild.. Efter att ha solat e man lite röd....

MMMM thaimat.. Me like

Mor och dotter på restaurang i Chiang Mai.Man måste äta så man orkar shoppa

Allt resande sliter på en del....

...medans andra roar sig bäst de kan

Lite mer egobilder. Från huset,Kim har tagit bilderna





Nu har MAts tagit bild på mig och Kim

Vår taxikille. Han körde oss till huset väntade snällt tills vi ville hem,sen körde oss tillbaka.. Inte ett ord engelska kunde han...

Stackare.. Denna man cyklade oss överallt...

Lite drinkar e aldrig fel. Den i mitten var dock.. Sååå besk...

Känner mig som en kärring på 80 bast

Efter veckor av slitsamt jobb, med hög belastning, tunga patienter och alldeles för lite personal, börjar min kropp protestera. För någon vecka sen var jag trött så in bomben och nu har jag värk. Jag är helt stel från axelpartiet och upp i nacken. Korsryggen känns av och lika så enen.. Nog för att jag e till åren kommen men oj vad snabbt detta gick..
Jag skulle behöva semester och det snart.

Igår plockade jag ut mitt löshår, tog bara två timmar och en massa tvättar. Mitt eget hår har växt mkt men är slitet. För att piffa till det fick det färgas. Sen ska jag bara hitta tid att gå till frissan, fram till dess får jag se ut som skit.

På fredag är det studiedag med jobbet sen afterwork,på lördag är det julfest med RS96.. Slitsam helg men ska bli kul med lite avbrott från vardagen.

Snart är det jul

Första advent igår. Den ägnades åt att baka lussekatter, göra ischoklad och knäck. Dagen avslutades med att tända första ljuset och dricka glögg och äta nybakad lussekatt... MUMS!

Ida var det en ledig dag på schemat. Började dagen med ett besök på Öresunds Hälsa för ett stick i armen. Fatta att det kostar 550 kr för att vaccinera sig mot hepatit. Jag läste förra veckan att ett gram kokain (eller var det heroin) kostar 600 kr ute på gatan. Alltså e de samma kostnad i stort sett. Nu knarkar ju inte jag så det fick bli hepatitgrejen istället. 550 kr mot hepatit iställer för 600 kr för hepatit=) Nu e jag i allafall skyddad resten av livet till en kostnad av 1650 kr.

Resten av eftermiddagen har ägnats åt julklapps shopping. Köpte nästan alla har fem sex stycken kvar. Två av dem tänkte jag beta av imorrn. Jag vill inte gärna utsätta mig för Malmö centrum veckan innan jul....

Väl hemma satte en liten karusell igång. MIn far var hade vägrat svara i telefon under hela dagen, så jag bad min syster gå dit o kolla läget med honom ( han är ju allt annat än en pigg 68åring). Väl hos honomo var han inte hemma,men reklamen låg innanför dörren, blod i badrummet, telefonen låg på ordet osv men pappa syntes inte till. Skickade ut folk att leta men hittade inte honom. Mamma ringde sjukhuset i Lund för att se om de hade honom där. Ingenstans fanns guen. Men så gick de hem till pappa igen och då står han där i porten. Han hade varit hos grannen hela dagen och glömt mobilen hemma. Varför vi blev oroliga.. Jo för en gång hände samma sak och då hade han skadat sig på allvar. Nu var inte fallet så tack o lov, men hela familjen blev engagerad....

Imorrn är det tisdag. Jag har utbildning. Hur det ska gå att sitta still fr halv nio till halv fem vete fan...

Dags att nanna!!!
Kram

RSS 2.0