Mot värmen

Imorrn är de så äntligen dags för mig och Carro att dra till utlandet. Parga ,Grekland here we come. Kl 15 lämnar vi Sverige mot Kastrup och klockan 18.oo lyfter planet. Det ska bli enormt skönt att komma bort. Kollade vädret idag och mellan 24 och 27 grader varje dag och bara hot om regn tisdag eftermiddag. Det mesta är klart nu, packade o växlade pengar idag. Ska dock en snabbis på Entré imorrn o köpa lite linnen och sne köpa lite frukt att ha på planet. Låt oss nu hoppas på att hotellet vi hamnar på blir bra. Fast de spelar egentligen ingen större roll, det ska slappas hela veckan!

Så ha det bra alla, kommer troligen inte blogga ngt under semestern!

KRAM

Ge oss något bara, vi bryr oss inte....

Ungefär så lät det när jag och Carro stegade in på Ticket i eftermiddags. Vi visste att många av de resor som fanns förra veckan inte längre fanns. Så när vi satte oss på stolen och försäljaren frågade vilket land vi kunde tänka oss, svarade vi halvt desperata "ALLA".. Hmm men ok finns det ngt land ni inte kan tänka er, "Spanien" svarade vi. Sen satte hon igång så datorn glödde, Sturup eller Kastrup, "spelar ingen roll". Och efter ett tag kom "domen". Det fanns en resa till joniska havet, till Parga i Grekland... Jag och Carro skratta lite, blir nog bra var de än ligger. Så vi bokade en vecka där, åker måndagen den 18 maj kommer  hem den 25e. Nu när vi spanat lite och använt lite internet verktyg, så verkar det inte helt tokigt att dra dit. Verkar var ett ställe vi behöver nu, jag efter allt slit denna vår på jobb och hon får fly fr verkligheten lite.

Ja just det. I torsdags kom jag till jobb. Träffade en kollega som varit sjuk ett tag. Frågade hur det var  och han frågade mig. Jag svarade "hey du känner mig, jag blir aldrig sjuk". 5 timmar senare får jag lämna jobb, sex timmar senare har nästan 40 graders feber och 7 timmar senare kör jag Gustavsbergsbussen som bara den. Härligt... Nä inte direkt... Jag ska knipa käft hädanefter. Som tur var höll det inte i sig speciellt länge o på fredagen var jag på benen någorlunda, lördagen gick bättre men ordentligt med saker i magen blev det inte förrän söndagen. Att jag dessutom lyckades smitta ner lite kolleger, känns ju inte bra, men å andra sidan vem faaaan smittade mig? Detta är nog första gången jag åkt på riktig maginfluensa. Huvva..



Sen ska jag rikta ett stort GRATTIS till min vän Mia som idag fyller 30 år! Stort grattis vännen, vi får fira det när jag dyker upp i Ume i juni månad! Present kommer på posten men den blir nalta försenad, dyker upp sista veckan i maj istället men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge! Kram på dig och hoppas du får en fantastisk dag!

RSS 2.0