Lite svammel mitt i natten

Nu har midsommar passerat och med den även min födelsedag, så nu kan jag stoltsera med 32 år på denna jord. Dagen i sig var inget speciellt, jobbade natt och sov därför halva dagen. Kvällen blev det middag och Sofia. Fick mina snygga redhawkstrosor =) Och min tvilling messade faktiskt. fast på fel dag...

Midsommar spenderades för ovanlighetens skull inte på jobbet utan i en stuga i Borstahusen ihop med 8 andra galningar. Att spriten och maten flöda kan ni räkna med. Skratten och samtalen likaså. En helmysig helg blev det och skönt att komma iväg från storstaden lite.

Idag, om ca 5 timmar, sätter jag mig i en bil mot Umeå. Och det om något ser jag fram emot. Kanske inte bilresan i sig men att få spendera några dagar med mina vänner. Konstigt nog har jag packat mer grejer för två dagar i Umeå än jag gjorde för en hel vecka i Grekland...

Grekland ja. I vinter sägs det att jag ska få besök just från Grekland. Den som lever får se, jag tror inte på det förrän det faktiskt sker.

Sommar???

11 juni 2009.. Det datumet förknippar jag med sommar men än så länge lyser den med sin frånvaro. Hur bull är inte det? Jag lovar att vi i skåne kommer ha kanonväder helgen den 26-28 juni då jag befinner mig på en roadtrip till Umeå och självklart kommer de då ösa ner däruppe. Sån tur brukar ju jag ha. Jag minns väl sommaren för två år sedan, då skåne hade skitväder, Umeå hade jättefint. Så sätter jag mig på planet till Umeå, i tron att jag nu ska få lite sommar en vecka. Vad hände? Jo, så fort jag steg av planet började dropparna falla från skyn och gjorde så hela veckan utom näst sista dagen. Och då var det givetvis kalasväder i Skåne, under denna tiden. Sätter mig på planet hem, vad sker när jag stiger av på Sturup? REGN! Jag hade, utan att ljuga fyra lediga dagar den sommaren med solsken hela dagen. Men å andra sidan i år har jag ju varit i ett väldigt soligt Grekland och är fortfarande ganska brun om benen.

Den 26e juni är tanken att jag ska ha lite reunion med mina fd arbetskolleger. Hoppas verkligen det blir av, vissa personer är det faktiskt hela tre år sedan jag såg. Tiden går så vansinnigt fort. Min mor ska med på denna trip och ska då passa på att hälsa på min bror, nåt jag tror jag faktiskt skiter i. Är ju inte så att han är störtglad över att ha en tvillingsyster direkt. Men bjuder han in mig så kanske jag drar dit men inte annars. Återstår o se om han kan skicka ett mess på vår födelsedag nästa vecka.

Om 15 arbetsdagar går jag på semester. Tisdagen och onsdagen den första veckan skall spenderas med Fia i Kivik och lördagen den 18e juni står Metallica på schemat. I övrigt är inget planerat för vecka två. Sugen på att ta en sistaminuten men nån hejd får det kanske vara på resandet.

Mia, om du läser. Du får din present när jag kommer upp! Är det ok för dig? Jag har ju bokat in lördag kväll åt dig, så den e bara din, ska bli kul att se din lilla Frida, som dock inte är så liten längre. Är där förresten ngt Lilla Frida önskar sig i förtidig ett års present?

Tjingeling på er!


Studenten

Idag tar mitt äldsta syskonbarn studenten. Tiden går så fort, minns än dagen då hon föddes och jag var 13 år. Nu är hon snart 19. Och idag ska hon firas hela dagen. Ska strax bege mig till hennes hem,med ett stopp på dagis för att hämta Mats.
Här kommer två fina bilder på den numera vuxna Alexandra:




Grattis Alexandra!!!



Grekland ja. Det har jag inte skrivit ett ord om. Det var i allafall helt underbart med 39 gradig värme, vattnet var fantastiskt och vi bara njöt i mängder. En dag ägnades på en båt runt olika öar och en grotta. Vi lämnade Parga 7.30 och återkom kl 20.30. Kvällen ägnades åt mat och cocktails. En riktig avslappnande semester. Bilder kommer så småningom, men jag rekommenderar Parga om man bara vill ha en semester att ta de väldigt lungt på, äta och dricka gott och bara vara !!!

RSS 2.0