Nyårslöften

Nytt år har det hunnit bli. Jag är numera tillbaka på jobbet efter mitt diskbråck och det går bra faktiskt. Har en MR att göra den 27e januari men hoppas verkligen att detta håller i sig.

December flöt förbi i en väldig fart. Julen var underbar, spenderades hemma hos min bror med familj. Jag har aldrig haft så roligt, tror jag. Nyår hade jag och Fia en fest, hemma hos Fia. Det var mexikanskt tema och jag lagade mat som aldrig förr. Även den kvällen blev hellyckad med många skratt. Detta trots att Fia misslyckats med att skaffa oss nyårshångel =)

Den första januari ska man ju köra igång med nyårslöften, om man har några. Jag har ett stort löfte och det är att sluta snusa. Och än håller jag det löftet =)
Andra "löften" som inte skapades på nyår men som kommit efterhand, är att träna mer, äta mer nyttigt och ta hand om mig själv. Jag har infriat alla tre än så länge. Träningen är igång och jag har uppdaterat mitt kort till dygnet runt kort, maten trodde jag skulle bli svår med tanke på att jag slutat snusa, men det har gått bra ( men kan bli bättre) och ta hand om mig själv går även det bra. Har "sagt upp" mig från bloggandet tex. Försöker att inte stressa, gå långa promenader varje dag och njuter av livet helt enkelt.

2 januari började jag jobba, samma dag åker min pappa in för en stroke på USIL. Nu klarar han de ganska bra, lite facialis pares och svårt med talet. Han åker hem lagom till sin 70-årsfest. Den firas med familjen, ja om vi bortser från det faktum att min tvilling valde att avboka sitt besök i Skåneland, något pappa tyckte var väldigt tråkigt och en del blev lite upprörda. Jag blir osså det fast jag inte borde. Jag betyder inget för honom, så varför ska då han betyda ngt för mig? Jag måste få bort honom från skallen och mitt liv, precis som han gjort med mig. Hur svårt kan det vara??

Idag är det i alla fall fredag, två timmar på arbetspasset kvar sen är jag LEDIG! Och här ska njutas minsann! Och det utan snus =)

Puss O Kram

ps: ett löfte är att uppdatera denna blogg minst en gång i veckan, nu när jag inte har andra bloggar=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0